Bewust ontwikkelen voor mens en organisatie

Individuele begeleiding en coaching

Voor wanneer je:

  • Begeleiding wilt bij groei- en ontwikkelingsprocessen
  • Je wilt ontwikkelen op het gebied van leiding geven
  • Gevoelig bent en daar problemen bij ervaart

Coaching bij Sorera gaat over ieders eigen unieke proces. Het ontwikkelen van bewust zelf-management neemt daarbij een belangrijke plek in. Er is oog voor de eigen kracht, talenten en begaafdheden en hoe deze voor jou werkzaam zijn. Problemen worden besproken en onderliggende overtuigingen en gebondenheden worden onderzocht en schoongemaakt. Door deze werkwijze ontstaat er een proces waarbij je je eigen kracht meer bewust gaat leven. Zo kun je verandering brengen in actuele problemen en je ontwikkelt een steviger basis om om te gaan met wat er verder op je pad komt.

De coaching wordt gegeven door Katinka Stienen. Zij heeft zich jarenlang ontwikkeld op het gebied van bewustzijn en het werken met intuïtie. Katinka werkt onder meer met gespreksvoering, het onderzoeken van aangenomen waarheden, vrijmaken van gebondenheden, het helen van trauma’s, kijken met innerlijke ogen, aura- en chakrahealing,  en energielezingen.

Liefdevolle afstemming in het moment, humor en respect voor de eigen keuzes die mensen maken, zijn belangrijke aspecten in de begeleiding.

Katinka:

“Het mooiste aan mijn werk vind ik het zien ontluiken van mensen tot wie zij werkelijk zijn.
Door aanwezig te zijn in het moment, wordt helder waar iemand op dat moment is in zijn of haar ontwikkeling. Dat is de enige plek van waaruit een volgende stap kan plaatsvinden.
Die keuze kunnen mensen alleen maar zelf maken. Ik begeleid mensen daarbij. Het is bijzonder om te zien hoe natuurlijk mensen tot verandering komen wanneer hun bewustzijn groeit. Ik zie mensen meer bereiken dan dat ze zelf vaak voor mogelijk hadden gehouden.”

Wat individuele begeleiding/coaching kan geven

Deze vorm van begeleiding kan geven dat je steeds meer leiding geeft aan je leven. Je krijgt inzicht in jezelf en situaties en er komt meer vrijheid in het maken van keuzes.
Vastgelopen situaties kunnen zo weer in beweging komen en er kan ruimte ontstaan voor nieuwe ervaringen in je leven.

Wanneer individuele begeleiding/coaching

Redenen voor individuele begeleiding kunnen zijn:

  • Groei- en ontwikkelingsprocessen
  • Rouwprocessen
  • Gevoelig zijn en daar problemen bij ervaren
  • Problemen ervaren in contact met andere mensen
  • Vastgelopen zijn in een situatie
  • Moeite hebben een nieuwe stap te zetten
  • Zich willen ontwikkelen op het gebied van leiding geven

Werkwijze

De invulling van de sessies gebeurt volledig aan de hand van jouw wensen en behoeftes. Zowel qua frequentie als inhoud heb je de regie. Je kan af en toe een losse sessie boeken of je kan een bundel kopen, een traject van 5 sessies, die je op voor jouw passende momenten inplant. Ook kan je kiezen voor een gecombineerd reading-coaching traject. De eerste sessie is dan een reading waar 4 coachingssessies op een natuurlijke wijze op volgen.

Wil je graag coaching voor individuele werknemers in je bedrijf of team? Dan kan er eerst een overleg plaatsvinden met jou als opdrachtgever over de doelstelling van de coachingstrajecten en wordt er een offerte gemaakt. Bij afsluiting wordt er, indien gewenst, een verslag gemaakt. Hierbij wordt uiteraard de privacy van de betreffende werknemer bewaakt.

Coaching kan zowel in de praktijk als online.

Kosten

Voor bedrijven en organisaties geldt een tarief van €195,00 (excl. 21% BTW) per losse sessie van een uur of vraag een offerte aan voor één of meerdere coachingstrajecten op maat.

Voor particulieren en zzp geldt een aangepast tarief van €120,00 (excl. 21% BTW) per sessie van een uur of €525,00 (excl. 21% BTW) per 5 sessies van een uur.

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

 

Heb je vragen?

Bel 085-8769673, mail naar info@sorera.nl of vul het contactformulier in.

Nieuwe cursusdata

Wil je weten wanneer nieuwe activiteiten starten? Ik hou je graag op de hoogte.*

* Ik verstuur de data ongeveer twee keer per jaar.